InteriorTom BoxMinus

The Gent House

InteriorTom BoxMinus
The Gent House

Designed by minus

Located in Ghent, Belgium is the Gent house designed by minus. This monochrome home draws from a clean colour palette working with light wooden flooring and injections of dark grey. The home is very open and has an almost low profile with most fixtures being quite low to the ground creating a sense of height and space. The home’s main area includes the kitchen, dining area and main living area all within one open space. However, for variety and convenient you can partition the kitchen and dining areas with a series of sliding doors. The wonderful dining table that almost becomes part of the interior space has been made from solid wood and has been designed with three large planks with wishbone chairs on each side.

Photography by cafeine.

Founder of Digital Habitus and John & Douglas, a passionate advocate for minimalist design, content creation and digital marketing.