Renovation in Turin

Renovation in Turin

Designed by Edoardo Pennazio

Located in Turin, Italy the Renovation in Turin is a minimalist designed apartment created by Edoardo Pennazio. The wooden slats that adorn the apartment visually connect the eye through an aesthetic journey. Not only are they visually pleasing, they provide a functional purpose such as creating a distinct break between rooms and concealments of doors and hinges. Proving the metaphorical function of the apartment's bare bones, the wooden slates create a connecting divide throughout the home from the living area through to the bedroom as they morph into the headboard and on to the bathroom. 

Photographer and founder of Digital Habitus and John & Douglas, a passionate advocate for minimalist design and digital marketing.