InteriorTom Box

House in Zushi

InteriorTom Box
House in Zushi

Designed by Roovice

Designed by Roovice, the House in Zushi is a minimalist interior located in Kanagawa. Surrounded by concrete walls and ceilings and contrasting wooden floors, the open floor plan combines the kitchen, living area and dining area as a large communal space. Helping to create atmospheric lighting is the pendant Edison bulbs that hang from the ceiling.

Zushi by Roovice
Zushi by Roovice
Zushi by Roovice
Zushi by Roovice
Zushi by Roovice
Zushi by Roovice
Zushi by Roovice
Zushi by Roovice
Zushi by Roovice
Zushi by Roovice
Zushi by Roovice
Zushi by Roovice
Zushi by Roovice
Zushi by Roovice
Zushi by Roovice
Zushi by Roovice
Zushi by Roovice
Zushi by Roovice
Zushi by Roovice
Zushi by Roovice

Photographer and founder of Digital Habitus and John & Douglas, a passionate advocate for minimalist design and digital marketing.