Tom Box

Calais Home

Tom Box
Calais Home

Designed by minus

A fresh new interior space, located in Belgium, has been designed by minus. The Calais home features a minimal colour palette of whites mixed aptly with light wooden floor and slight injections of dark grey. The home also features a well designed outdoor/indoor mix with large, glazed sliding doors that bring the outdoors in. Natural light is also welcomed through the large sliding doors that help highlight the variety of floor materials used throughout the home indicating different spaces within the home. This removes the need for walls or split levels. They have also been able to incorporate some privacy into the home by a series of sliding door partitions.  

Photography by Arne Jennard

Photographer and founder of Digital Habitus and John & Douglas, a passionate advocate for minimalist design and digital marketing.