Aesop Mile End

Aesop Mile End

Designed by Naturehumaine

Designed by Naturehumaine, Aesop Mile End is a new minimalist space located in Montreal, Canada. Bound by no means, the designed interior offers a deconstructed vision within a common space. Naturehumaine have done this by stripping back the interior and only showing the structural insides with raw materials on show - plaster, plywood, limestone, brass and reclaimed wood. Found in the middle of the store is a large, awe inspiring sink covered in local limestone forcing customer to migrate around the monolithic structure to view the walls and goods around. The glass bottles are carefully placed upon the thin brass shelves that seamlessly appear to float in mid-air in a timeless fashion. 

Founder of John & Douglas and a passionate advocate for minimalist product, architecture, interior and furniture design.